logo

De volledige line-up voor de Sheltersuit Sleep Out is bekend

Sheltersuit Sleep Out

Eindelijk is het zo ver: we kunnen de volledige line-up aankondigen. En hier zijn we trots op! Onderstaande namen zullen van 19:00 uur tot 01:00 uur voor een avondvullend programma zorgen en zijn stuk voor stuk een reden om je nog in te schrijven voor de Sheltersuit Sleep Out. Ook voor de nachtbrakers hebben we na 01:00 uur nog genoeg te doen.

berget-lewis-nieuwsbrief

Berget Lewis speelde de hoofdrol in de musical Dreamgirls, schitterde in haar theatershows “Discover Berget Lewis” en “Blooming” en verkocht als één van de Ladies of Soul meerdere malen de Ziggo Dome uit. Tijdens de Sleep Out gaat ze de Oude Markt op de kop zetten.

iris hond

Iris Hond werd geboren in 1987 en begon piano te spelen op de leeftijd van drie jaar oud. Vanaf de allereerste noten die ze speelde was het glashelder dat ze een buitengewoon pianistisch talent had. Droom lekker weg bij de prachtige pianoklanken van Iris.

enorm

ENorm is een vijfkoppige band opgericht in 2003. Vanaf het begin van het bestaan brengen ze, naast covers in de genres rock en pop ook eigen nummers ter gehore. Naast dat er optredens worden gegeven in Nederland en Duitsland, is ENorm ook organisator van Kingsnight Lonneker en het muziekspektakel ‘Kerst met Ballen’. 

localheroes

In samenwerking met Poppodium Metropool geven we ook drie lokale helden het podium tijdens de Sleep Out. Dit zijn singer/songwriter Lauringer, de driekoppige band Get Jealous en music producer Winwel.

gerard-michiel-1

Gerard Ekdom en Michiel Veenstra zijn beide geen onbekenden op de Oude Markt in Enschede. In 2012 zaten ze allebei in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request. In Enschede werd destijds een record bedrag aan donaties opgehaald. Laten we vooral zorgen dat dat dit jaar weer gebeurd. Gerard Ekdom draait de beste muziek om je warm te houden en Michiel Veenstra is de presentator van dienst.

Voor de nachtbrakers

Vanaf 01:00 uur brengen de deelnemers samen op de Oude Markt in Enschede de nacht door. Voor de nachtbrakers is er een mogelijkheid om naar een speciale nachtfilm op het plein te kijken, te luisteren naar een podcast over daklozen of naar een muzikale playlist. Om 07:00 uur wordt er een ontbijt geserveerd aan alle deelnemers, wat het einde van de Sleep Out markeert. Tevens zal om 7:00 uur het totaal gedoneerde bedrag bekend gemaakt worden.

Slaap je mee?

Wil jij deze unieke ervaring van dichtbij meemaken en daarmee ook nog eens helpen om daklozen warm te houden? Meld je dan nu aan en slaap mee tijdens de Sheltersuit Sleep Out 2020.

MELD JE NU AAN

Youp Meek
Youp Meek
Sheltersuit Sleep Out